Pijte čaj redno, da vam pomaga, da se držite stran od teh bolezniČaj je eden od običajnih stvari v našem življenju. Ni samo ena izmed osnovnih napitkov za osvežitev vašega uma, ampak je tudi učinkovit način, da pomagate telesu razstrupljevati, če redno vzdržujete dobre navade pri pitju čaja. Hkrati je čaj še vedno dobro orodje za preprečevanje bolezni.

Glede na sodobne znanstvene analize in identifikacijo, čaj vsebuje več kot 450 koristnih za kemične sestave človeškega telesa, kot so klorofila, vitaminov, maščob, kofeina, čaj polifenolov, lipopolisaharid, proteinov in aminokislin, ogljikovih hidratov, mineralov, itd na človeško telo so Ima dobro prehransko vrednost in farmakološke učinke.

1, zdravljenje akutnega enteritisa

 Jedo nečisto lahko povzroči bolečine v trebuhu, drisko, lahko popijte skodelico mehurčkov čaja, kot so driska še vedno več kot z 15 gramov čaja Prevretek dvakrat obrodila sadove.

2, zdravljenje bakterij

Ne glede na akutno ali kronično bacilarno dysenterijo ima zdravljenje pitja čaja znatne učinke. Po farmakoloških študijah ima čajna okrasna očitna antibakterijska učinka na Shigello.

3, rešiti zastrupitev

V primeru zaužitja srebra, aluminija, digitalis, kinin, železa, svinca, cinka, kobalta, bakra, Nux vomica alkaloidov ali drugih toksičnih kovinskih soli, čaj pijačo, lahko čaj tanin veže s strupenimi Padavine, zamude absorpcije strupov, da bi olajšali reševanje.

4, zdravljenje žolčne kolike

Kadar imajo bolniki z žolčnimi kamni akutni napad žolčne kolike, bodo morda želeli piti skodelico čaja. Ker teofilin ima učinek sproščanja gladke mišice žolčnega kanala, lahko začasno lajša hude bolečine v žolčnem območju in takoj odidemo v bolnišnico za zdravljenje.

5, zdravljenje zobnih kariesa

Pri pitju čaja se čaj nekaj časa zadrži v ustih, saj namakanje zob več kot 10-krat na dan učinkovito preprečuje zobni karies.

6, pozdravi herpes zoster

Namaknite skodelico močnega čaja, jo ohladite in nanesite čajni čaj na prizadeto območje 3-krat dnevno za neprekinjeno uporabo.

eCommerce Basis

SaskPower,Priyanka Chopra,Puszcza Niepołomice,Watford vs Man. City,Edith Cavell,Hugh Grant,Leong Sze Hian,Maroko,Dinamo București – CFR Cluj,Lens Brest,Chris Dawson,McRib,Edith Cavell,Ballon d’Or,Ada Hegerberg,Tumblr,Usman Khawaja,Lawyer X scandal,Paige Butcher,Lawyer X

7, pomagajo preprečiti in se boriti proti raku

Didušikovega polifenoli lahko blokira in vivo sintezo karcinogenov, in ima neposredno proti raku ter izboljšanje učinkovitosti imunskega zmogljivosti. Po statističnih podatkih, čaj polifenolov (predvsem katehinov), raka želodca, raka debelega črevesa in druge preprečevanje raka in adjuvantno zdravljenje, tako barnyard.

8, zamuja staranje

Čajni polifenoli imajo močne antioksidativne in fiziološke aktivnosti in so za človeško telo prosti radikalni čistilci. V skladu z ustreznimi študije so pokazale, da 1 mg čaj polifenolov na človeško telo odvečnih prostih radikalov škodljivo delovanje enakovredno 9 mikrogramov superoksid dismutazo (SOD), precej višji od drugih podobnih snovi. Čajni polifenoli blokirajo peroksidacijo lipidov in odstranijo aktivne encime. Po japonski rezultatov Okuda Tuo Yong preskusnih potrdil proti staranju učinkov tea polifenolov 18-krat močnejši od vitamina E.

9, pomagajo zavirati kardiovaskularne bolezni

Čajni polifenoli igrajo pomembno vlogo pri metabolizmu maščob v maščobah. Humani visok holesterol, trigliceridi in druge vsebine, maščobe žilne stene nanašanje krvi, vaskularnih gladkih mišičnih celic, da se tvori ateromov plake in drugih kardiovaskularnih hipertrofična. Polifenolov, zlasti polifenole in katehini EKG in EGC oksidacijskih produktov kot theaflavins in pripomorejo k tem plaka proliferacije bila inhibirana je viskoznost hemaglutinacije tvorjen ojačilni zmanjša fibrinogen, koagulacijo Očiščena za preprečevanje ateroskleroze.